Srpski English Deutsch Русский

O nama

Mi smo malo preduzeće koje pruža usluge prevođenja i pripreme za štampu, lokalizacije, lekture i korekture. Specijalizovani smo za prevod i pripremu za štampu uputstava za upotrebu za tehničke uređaje.

Naš tim kvalifikovanih prevodilaca već sedam godina uspešno sarađuje sa eminentnim svetskim korporacijama iz oblasti potrošačke elektronike, proizvodnje alata itd.

Prednost naše firme je što klijent na jednom mestu može dobiti celokupnu uslugu, uključujući prevod i DTP uputstava, flajera, veb stranica ili drugog materijala, koji će u PDF formatu izgledati identično kao na izvornom jeziku, i to uz doslednu primenu terminologije vezane za određenu oblast. Našim klijentima garantujemo poverljivost.

Posedujemo bogato iskustvo prevođenja na jezike država bivše Jugoslavije, na albanski, mađarski jezik, kao i mogućnost dodatne usluge digitalnog i ofset štampanja prevedenih materijala. Cilj nam je uspostavljanje dugoročne saradnje, koja podrazumeva posebne cene i veoma kratke rokove za naše stalne klijente.